Velkommen til Fremtiden barnehage!

Barna er vår fremtid - vi gir fremtiden en god start

Fremtiden barnehage består av to hovedavdelinger som igjen er delt inn i mindre grupper.

Avdeling Lysøen har barn over to år og er inndelt i tre aldersbaserte grupper som alle har sitt eget rom. Vi har valgt å la barna gå i aldersinndelte grupper, med et fast personale gjennom sine tre år på Lysøen, da dette bidrar til trygghet for både barn og voksne.

I år er det Dragene som er førskolebarna. Rakkerungene har fire-åringene og hos Bjørnene finner vi de yngste barna på Lysøen.

Avdeling Trollhaugen finner man de yngste barna i barnehagen. For tiden består Trollhaugen av tre grupper som heter; Rød, Grønn og Lilla.

Når man er liten er barnehagen en veldig stor plass å være. Det er derfor alle gruppene på Trollhaugen har sine egne rom som et utgangspunkt til å utforske alle de andre aktivitetene i barnehagen.

"Ernæring"

Vi ønsker å kunne tilby alle barn et fullverdig kosthold gjennom dagen.
Vi har derfor ansatt vår egen kjøkkenansatt (Apo) som sørger for at det blir servert
sunn og ernæringsrik mat hver dag. De fleste måltid er laget fra bunnen av, og med ferske råvarer.

Vi serverer tre måltider om dagen:

Frokost - Nystekte brød med pålegg.

Varmlunsj - Full lunsj med grønnsaker hver dag.

Mellomåltid - Brød/grøt/vafler/pannekaker med frukt og grønt.