• Planleggingsdager 2017/2018

Vi følger skoleruten til Bergen kommune. Følgende datoer er satt opp:
    Mandag 11.09.2017
    Fredag 22.09.2017
    Fredag 10.11.2017
    Fredag 02.02.2018
    Fredag 18.05.2018

Disse dagene er barnehagen stengt.

• Kommunikasjon, språk og tekst.

Vi går snart over i en ny og spennende måned med kommunikasjon, språk og tekst som hovedfokus. Kommunikasjon er viktig for å utvikle ett godt språk og å kunne være mottaker og avsender av budskap. Gjennom samtaler vil barna utvikle et rikt språk. Og tekster som poesi, dikt og fortellinger vil være sentrale hjelpemidler i dette fagområdet.

• Endring i priser 2017

Det er vedtatt å endre barnehageprisene fra 1.januar.

• Fremtiden barnehage - vinner av Fanatorgets pepperkakebygd 2015!

Fremtiden barnehage sitt bidrag til pepperkakebygden 2015 stakk av med seieren!

Vi ønsker å takke Fanatorget for sitt engasjement for nærmiljøet, og alle dere der ute som har stemt på vårt bidrag!

Med vennlig hilsen alle oss i Fremtiden barnehage :)

• Det tar ikke lang tid til kvalitet

Vi har i tillegg busstopp rett ved siden av barnehagen i Dolvikveien som heter Markaneset, hvor busser fra bybanestoppet ved Lagunen til Dolvik-terminal går forbi. Og fra Fyllingsdalen går buss nr.22 og stopper utenfor barnehagen

• Oppdatering på uteområdet - Solen skinner alltid hos oss

Heisann alle sammen. Da var uteområdet ferdig til å lekes på!

• Vi har ledige barnehageplasser fra august 2017. Ta kontakt for omvisning. Mail til line@fremtidenbarnehage.no

Vi har ledige plasser

• Vi fornyer oss!

Sandvik-bygg og Fremtiden Barnehage har inngått avtale om make-over av uteområdet. Vi har hatt ett godt samarbeid og god dialog med Kjartan Sandvik. Vi gleder oss og er kjempespent på rehabiliteringen som begynner om et par uker!

• Kommunikasjon, språk og tekst

Barnehagen er en læringsarena. Gjennom hele dagen vil vi bidra til barnets utvikling og denne månenden vil vi ha ekstra fokus på kommunikasjon, språk og tekst.

• Vigilo

Trykk her for link til innlogging. Om dere har glemt brukernavn og passord send mail til stefan@fremtidenbarnehage.no.